Skupinski treningi

1. MO-VA SWEET 

je srednje intenzivna vadba, namenjena ženskam, ki se po porodu vračajo nazaj v staro formo (sprejemamo poporodke, ki so vsaj 6 mesecev po porodu), tistim, ki že dolgo časa niste bile športno aktivne pa mislite, da je sedaj skrajni čas za to, za vse ženske po poškodbah ali tiste, ki enostavno želite bolj blago obliko vadbe zase. Poudarek vadbe bo na gibljivosti, vzdržljivosti, ravnotežju in preciznosti telesa. Četudi ima opis pridih lahkotnosti, vadbe ne bodo zelo lahkotne, ampak bomo v svoji telesni pripravljenosti poskusile priti stopničko za stopničko višje.

Na sporedu:

► TREBNJE ob ponedeljkih ob 20:00 (Nemška vas) in
► NOVO MESTO ob torkih 20:15 in sobotah 7:30 (Šolski center NM).

2. MO-VA HIIT

je visoko intenzivna intervalna vadba, ki ji bomo letos dodale tudi nekaj novih rekvizitov, da stopimo še stopničko višje in dokažemo, kaj zmore naše močno in kontrolirano telo. Poudarek vadbe bo na moči, eksplozivnosti, vzdržljivosti in koordinaciji telesa.

Trening MO-VA HIIT bo potekal vsak:

► TOREK 19:00 in
► ČETRTEK 19:00

3. HIP-HOP ODRASLI v Trebnjem

Vadba Hip hop odrasli je namenjena tako odraslim, ki do sedaj še niste plesali hip hopa, kot tudi tistim s plesnim predznanjem. Vadba zajema ogrevanje s preprostimi hip hop koraki, vaje za moč in kondicijo, učenje različnih hip hop korakov ter preplesavanje koreografij. Hip hop treninge vedno spremlja energična glasba, ki vsakega premami v ples. Pridite na novo vadbo v Trebnjem in se prepustite modernim plesnim korakom, pozitivni energiji in dobri glasbi!

Z vami bo Katja Terglav, koreografinja, plesna trenerka in plesalka. Vsak TOREK od 19:30 do 21:00 v plesni dvorani CIK-a (učilnica 9).

4. POUND WORKOUT

Nov, rokerski trening s pomočjo Ripstixov, ki bodo dajali ritem našim počepom in izpadnim korakom. Vabljene na posebno doživetje treningov!

►NOVO MESTO vsak ponedeljek od 19:30 do 20:20 na OŠ Center in
►TREBNJE vsako sredo od 20:30 do 21:20 v dvorani v Nemški vasi.

Zaradi omejenega števila vadečih je nujna prijava na sd.duos@gmail.com.

Let`s make some noise! <3

« 1 of 2 »
icon   Stopite v kontakt z nami!